Blogs Baner Iklaneka

IKLAN ANEKA

/>

HPA Online Produk Halal Tanggungjawap Bersama

Blogs Iklaneka

Terdapat ralat dalam alat ini

Selasa, 13 Julai 2010

1 HANDHONE 1 PENDAPATAN

Fikir-fikirkan?
Tanpa mengira latar belakang…Kita semua adalah penguna handphone yang SETIA sejak dahulu lagi..

Sampai bila?
Anda hanya menjadi pengguna,mengguna & terus mengguna..

Renungkan?
Berapa RIBU WANG anda telah habis selama ini untuk tanggung postpaid @ Prepaid?

Adakah anda dapat pulangan wang?
SATU SEN PUN TAK DAPAT!!!

Yang kaya siapa?
Kini..
Anda perlu berubah menjadi seorang PENGGUNA YANG PINTAR!!!
Dengan mengekalkan nombor handphone sedia ada..
Hanya guna sistem e-numX,pasti kos Postpaid & Prepaid anda sekarang mampu dijimatkan hingga 80%..

Wow! Paling best..
sambil-sambil call keluarga,kawan,rakan bisnes,
prospek,anda mampu menjana side income 3~4 angka sehari..
Hanya berkongi peluang HEBAT ini dengan kawan-kawan anda.

Rebutlah peluang menjadi antara orang yang terawal dalam e-numx.
Jangan sampai nanti, ahli keluarga & kawan-kawan join dengan orang lain..
Sangat mudah..Sekadar bertukar menjadi PENGGUNA PINTAR…

Continue reading...

Khamis, 24 Jun 2010

GANDAKAN PENDAPATAN ANDA HANYA BEKERJA DI RUMAH

Kira-kira 60 peratus daripada penduduk Malaysia menggunakan internet sama ada untuk mencari kerja atau meninjau peluang business internet khususnya yang berkonsepkan "HOME BASED BUSINESS" atau "ONLINE BUSINEES" untuk mencari duit tambahan bagi menampung kos
    Perbelanjaan yang semakin meningkat ketika ini. Di sini kami menyediakan platform yang mudah untuk anda menjana pendapatan sampingan atau kerjaya. Dengan hanya dari rumah , anda boleh menjalankan perniagaan yang mudah ini. Kami akan memberi suatu sistem terbukti menjana pendapatan, tanpa menjejaskan masa anda untuk meluangkan masa bersama keluarga atau melakukan aktiviti kesukaan anda. Pelajar, suri rumah, kakitangan awam dan swasta serta usahawan ramai yg telah mendapat hasil dari sistem ini. 


Continue reading...

Rabu, 23 Jun 2010

RM20 SEGERA MENBANJIRI DALAM AKAUN ANDA ~ RM20SEGERA.COM

 
Kini anda mampu menarik nafas lega kerana anda tidak perlu bersusah 
payah untuk bersemuka dengan prospek anda lagi kerana di RM20SEGERA.COM aNDa 
telah menjalankan bisnes ini secara online sepenuhnya. Dengan ini secara tidak 
langsung dapat menjimatkan masa & kos anda! Apa yang anda perlukan hanyalah 
sebuah komputer/laptop & capaian internet 
(seperti yang anda telah ada sekarang!!).
 
Continue reading...

Selasa, 22 Jun 2010

Bekerja Secara Online Di Rumah

Mahukah Anda Bekerja Secara Online Di Rumah & Jana RM200-RM1000 Sehari?.BERMODAL RM50.. ANDA BOLEH menjual semula Pakej Ebook ini dan jana keuntungan 100% MILIK ANDA ! dan.. Terima bayaran RM50 berulangkali terus ke akaun bank anda tanpa melalui admin..Anda hanya perlu mempromosikan web replika anda dan nikmati keuntungan 100%..

Continue reading...

Jumaat, 11 Jun 2010

PENDAFTARAN AHLI HERBA PENAWAR AL-WAHIDA

HPA Online Produk Halal Tanggungjawap Bersama

HPA Online Produk Halal Tanggungjawap Bersama
Continue reading...

IKLAN JANA PENDAPATAN

JIKA ANDA BAIK HATI SILA KLIK SEMUA IKLAN DI BAWAH,TERIMA KASIH DAUN KELADI SEMOGA JUMPA LAGI.

Continue reading...

Khamis, 10 Jun 2010

Ketahui Rahsia Bagaimana Saya Menjana RM200 - RM500 Seminggu Bermodalkan Hanya RM10 Sambil Layan facebook!

Ikhlas daripadaFirdaus bin Abdullah
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Dengan hanya bermodalkan RM10, anda sudah boleh memulakan perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisen adalah milik anda 100% !

Antara Kelebihan Bisnes Ini:

Modal tersangatlah Rendah, Hanya RM10
100% Komisen Milik Anda
Web Promosi Percuma
Tanpa Melalui Akaun Bank Admin
Komisyen Terus Ke Akaun Anda
Terima SMS Setiap Kali Duit Masuk
Produk-Produk Berguna Untuk Kegunaan Anda

Apa Kata Mereka...
Hafiz Rahim, 29 tahun, Mentakab - Saya memerlukan kira-kira seminggu untuk mendapat RM 300 melalui program ini. Terima kasih tidak terhingga kepada upline saya kerana memperkenalkan program ini kepada saya..Kini saya merasakan seolah-olah insan yang "freedom money" walaupun pendapatan saya tidak sebesar mana..

Syed Ahmad, 21 tahun, Gopeng - Pada mulanya saya agak keberatan dengan program-program sebegini, tetapi setelah saya mencuba dengan bermodalkan RM10, saya dapati agak senang untuk mendapatkan downline kerana plan programnya yang mudah dan modal permulaannya yang amat sedikit..anda tidak akan rugi mencubanya..

Mohd Azri, 27 tahun, Alor Gajah - Kalau anda rase akan jadi jutawan dengan menyertai program ni, saye cadangkan anda lupakan aje sebab mungkin mustahil. Tapi busuk-busuk saye boleh dapat RM10 paling kurang dalam satu hari. Letak link kat facebook aje..Masuk minggu kedua saya dah pun dapat hampir RM200..bukan promosi sangat pun.

Amran Hamidon, 40 tahun, Klang - Saya memang tak minat kalau nak jadi reseller ni, tapi apa yang buat saya join program ini ialah nak ambil produk die aje..Saya tak tahu kalau sape2 yang masuk ni tapi langsung tak gune produk yang diberi, memang rugi sangat..bagi yang tahu nilai, dia akan dapat eksplotasikan produk-produk tersebut..Nak jual balik pun boleh..Terus terang saya katakan, template blog/website tu yang paling best sekali..tak payah susah-susah nak design blog lagi..macam-macam pilihan ada..
 
Muhammad Hanafiah Muhammad Ali, 29 tahun, Bentong - ALHAMDULILLAH kerana aku berpeluang untuk join program yg cukup simple.Sedikit sebanyak dapat menjana pendapatan harian aku.Tak payah susah2 ke hulu ke hilir cari prospek.Goyang kaki depan laptop pun mampu jana duit.Lagi puashati bila org bawah aku pun boleh jana pendapatan mcm aku.Drp sesaja bukak facebook apa salah buat bisnes skali,ada ga pekdahnya,buleh wat byr bil2 yg ada.Sikit lg dah nak pose pastu raya,brg2 pun akan naik.marilah kita kumpul dit sedikit demi sedkit drp xde langsung.Pada yg blm join jom sama2 kita jana pendapatan.Rugi tak cuba modal anya RM10,cukup rendah,pulangan cukup lumayan,tiada risiko.Org yg gagal adalah org yg takut tuk mencuba.fikir-fikirkanlah.sekian,slamat maju jaya.

Siti Rahmah bte Md Ali, Jempol - Saya diperkenalkan program ini oleh seorang yang tidak saya kenali..Sebenarnya sebelum ini saya dah join bermaca-macam jualan langsung tetapi hasilnya mengecewakan. Tanggal 26 Mei 2010 saya memulakan bisness ini dengan modal RM10. Hasil daripada bantuan seorang rakan yang tolong saya mengiklankan 3 banner, kini saya dapat melihat wang masuk setiap hari ke dalam akaun saya walaupun modal saya hanya RM10..Saya sangat-sangat bersyukur.

Hillary Marvin, Kuching - Bermacam bisnes dah saya cuba dan cuba,terkena kepada program ni pulak,mula-mula memang rasa pelik dengan modal rm10 je dapat untung lumayan..oleh kerana sifat ingin mencuba,saya join dan memang terbukti ganda10 satu program yang menarik dan menjana ratusan ke dalam wallet saya sekarang!!

Percuma 9 Produk Hebat...

Produk 1: 180 TEMPLATE WEBSITE/BLOG (LESEN MRR)- Mengandungi 180 template website/blog pelbagai jenis dan bentuk . Anda tidak perlu lagi mengupah designer untuk menyiapkan blog/website anda.

Produk 2: CONTENT MAGNET ARTICLE (LESEN PLR)- Mengandungi 100 Article pelbagai niche yang boleh anda gunakan diblog atau website anda. Bernilai USD149.00

Produk 3: RESELL IT ON EBAY (LESEN MRR)- Panduan Untuk Anda Mendapat Bayaran Daripada E-bay Dengan 7 Langkah Mudah

Produk 4: EBAY PRO (LESEN PLR)- Panduan berguna bagaimana anda boleh menjana keuntungan besar seperti seorang profesional di E-bay.

Produk 5: CONTENT MAGNET ARTICLE EXTRACTOR (LESEN MRR)- Perisian khas untuk anda mengendali dan mengumpul artikel dengan mudah.

Produk 6: INSTANT AFFILIATE ARTICLE (LESEN PLR)- 35 Artikel PLR berkaitan "Jana Wang"

Produk 7: INSTANT AFFILIATE ARTICLE (LESEN PLR)- 50 Artikel PLR berkaitan "Pemasaran Internet"

Produk 8: PDF STAMPER PRO (LESEN MRR)- Perisian untuk melabel dan edit produk pdf anda secara mudah.

Produk 9: PODCASTING (LESEN MRR)- Perisian untuk anda mencipta audio di internet


Dan Percuma 14 Bonus- Bonus Istimewa Jana Wang Internet. Contohnya "Buat Duit Dengan Email", "Dari Sifar Menjadi Usahawan"

Serta Percuma Lain- lain bonus seperti di bawah...
  1. 5 Langkah Perniagaan Internet
  2. 11 Kriteria Laman Web Yang Baik
  3. Buat Duit Banyak Dengan Affiliate Program
  4. Laporan Adsense Janawang
  5. Paypal Verify Melalui Public Bank dan Ambank
  6. Rahsia Dan Tips Google Adsense
  7. 5 Rahsia Sulit Untuk Kaya Di Internet
  8. 25 Kesilapan Perniagaan Internet
  9. Apa Itu Webhosting
  10. Bina Blog Dalam 3 Minit
  11. Buat Duit Dengan Blog
  12. Fail-Fail Idea
  13. Panduan Nuffnang
  14. Tip Ranking Di Seacrh Engine
Rahsianya? Semudah 1-2-3 langkah di bawah...

Klik pada butang di bawah untuk daftar percuma pada ruangan pendaftaran.

Buat pembayaran sebanyak RM10 sahaja kepada upline anda.


Promosi laman web anda (disediakan) kepada kawan- kawan anda di facebook dan banyak cara lagi (akan diajar).



Akhirnya, terima RM10 berterusan daripada downline anda terus ke akaun bank anda!






  Jadilah Yang Terawal!!! Bertindak Sekarang!!!

Saya sedia membantu anda, emailkan pertanyaan ke
warisanreload85@yahoo.com atau sms 017-9592048
Continue reading...
 

RAKAN NIAGA

TUKARAN

PELANCONG

PEMINAT SETIA

Sertai Iklaneka

Aneka Iklan Copyright © 2009 Not Magazine 4 Column is Designed by Ipietoon Sponsored by Dezigntuts